Teksti
Fontti
cm
Tausta
cm
Mitat ja muut tiedot
Hinnat (sis alv24%)
Määrä Hinta
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl

HOX! Tarrateksti on muotoonleikattu kirjaimien mukaan. Tarratekstiin ei kuulu taustaa. Tarrateksti toimitetaan aluspaperilla (suojaa liimapintaa) ja valmiiksi siirtokalvo asennettuna, jolloin tarratekstin asennus onnistuu helposti. Tarkista ennen tilausta, että tarrateksti mahtuu tilaan johon olet suunnittelemassa/asentamassa tarraa! Muistathan myös lukea asennusohjeet ennen teippausta!

Ohjeet

Teksti

Kirjoita teksti (max 5 riviä).

valitse tekstin tasaus (jos tekstissä on useampi rivi).

napilla suoristat tekstin (jos tekstiä on kallistettu).

Fontti

valitse fontti listalta.

napilla voit esikatsella omaa tekstiä eri fonteilla ja voit myös valita fontin tältä listalta.

valitse tekstin väri.

kirjainkorkeus (min 3cm / max 50cm). Kirjainkorkeus tarkoittaa esimerkiksi ison A-kirjaimen korkeutta. Pieni a-kirjain on matalampi kuin iso A-kirjain. Ä-kirjain on korkeampi kuin A-kirjain. Kirjain voi olla korkeampi myös alas, esim. j-kirjain. Eri fonteissa on myös vaihtelua, jolloin tämä mitta ei ole tarkka. Katso lisää kohdasta Suunnittelupöytä ja mitat.

napilla voit tehdä tekstin peilikuvaksi. Esimerkiksi jos haluat teipata tarratekstin ikkunan sisäpuolelle ja kuitenkin tekstin näkyvän oikein ikkunan ulkopuolelle.

Tausta

valitse taustakuva. Voit myös valita Oma pohja: anna mitat, jolloin näkyviin tulee leveys ja korkeus joihin voit antaa omat mitat sentteinä (cm).

napilla voit tehdä taustan peilikuvaksi.

valitse taustan väri. Jos valitsit taustaksi Oma pohja: anna mitat, on värivaihtoehtona myös ikkuna.

Suunnittelupöytä ja Mitat

Siirrä tekstiä suunnittelupöydällä raahamalla sinisten ääriviivojen sisäpuolelta.

Kallista tekstiä suunnittelupöydällä tekstin yläpuolella olevasta pienestä sinisestä laatikosta.

Tekstille varattu tila on piirretty tekstin ympärille sinisellä ääriviivalla. Varattu tila, eli tekstin leveys ja korkeus näkyvät kohdassa Mitat ja muut tiedot

Kirjainkorkeus tarkoittaa esim. ison M-kirjaimen korkeutta.

Tekstin korkeuteen varataan tilaa käytettävissä olevien kirjasimien mukaan, koska esim. Ä-kirjain on korkeampi ja esim. j-kirjain ylittää peruslinjan alapuolelta.

Eri tekstityyleissä kirjaimet voivat olla myös hyvin eri kokoisia, joten kirjainkorkeus voi vaihdella ja on osin likimääräinen. Tekstin leveys on mittatarkka.

Hinnat

Hinnat määräytyvät tekstin merkkimäärän ja käytettävän materiaalin mukaan.

Suunnitteluohjelma laskee hinnat eri määrille: mitä useamman tilaat, sitä edullisempi yksikköhinta! Jos haluat tilata vielä enemmän, lisää tuote ostotskoriin ja muuta määrä ostoskorissa isommaksi, jolloin suunnitteluohjelma laskee vielä edullisemman hinnan.